Általános hidroponikus halogénsav (gyémánt nektár)

Kód: 8612/500
Honnan Ft4 711 Honnan Ft3 893 ÁFA nélkül

Válasszon variánst

Általános hidroponika A gyomorsav (Gyémánt Nektár) természetes biostimulátor. A huminsavak és fulvosavak biztosítják a tápanyagok gyorsabb felszívódását a növényi gyökerekbe az ásványi anyagok kelátjának nevezett természetes folyamat révén. Minden típusú táptalajra alkalmas.

Részletes információ

General Hydroponics Diamond Nectar: 10l
Stock in Europe (> 5 db) | 8612/10L
Várható kézbesítés: 29.9.2020
Ft47 233
Ft39 036 ÁFA nélkül
General Hydroponics Diamond Nectar: 1l
Stock in Europe (> 5 db) | 8612/1L
Várható kézbesítés: 29.9.2020
Ft7 411
Ft6 125 ÁFA nélkül
General Hydroponics Diamond Nectar: 500ml
Stock in Europe (> 5 db) | 8612/500
Várható kézbesítés: 29.9.2020
Ft4 711
Ft3 893 ÁFA nélkül
General Hydroponics Diamond Nectar: 5l
Stock in Europe (> 5 db) | 8612/5L
Várható kézbesítés: 29.9.2020
Ft25 634
Ft21 185 ÁFA nélkül

Termék részletes leírása

Általános hidroponika A gyomorsav (Gyémánt Nektár) természetes biostimulátor. A huminsavak és fulvosavak biztosítják a tápanyagok gyorsabb felszívódását a növényi gyökerekbe az ásványi anyagok kelátjának nevezett természetes folyamat révén. Minden típusú táptalajra alkalmas.

Használat
Minden típusú táptalajra alkalmas. Az ideális növénynövekedés érdekében a pH-t 5,8 - 6,2-re kell pufferolni.

Csemetek és dugványok: keverje össze 1–2 ml Diamond Nektárt 1 liter vízben vagy tápanyagoldatban.

Hidroponika: Használjon 1-2 ml Gyémánt Nektárt 1 liter vízre vagy tápanyagoldatra.

Talajkezelés: Keverjen össze 3 ml Diamond Nektárt 1 liter vízben, és minden alkalommal használja a műtrágyával.

Fóliapermet felvitele: keverjen össze 50 ml Diamond Nektárt 1 liter vízben, és permetezze a levelek tetejét és alját 7–14 naponként.

Keverjük össze tápanyagokkal.

ghe biosevia feed

Kiegészítő paraméterek

Kategória: General Hydroponics Additives
Stage: Flower & Grow
Use: Complementary Nutrients

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: