BioBizz Bio-Bloom

It contains an optimum mixture of nitrogen, phosphorus and potassium, along with enzymes and amino acids for the flower phase of plants.

Változat:
Elérhetőség Stock in Europe (2 db) Stock in Europe (>5 db) Stock in Europe (>5 db) Stock in Europe (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
29.8.2022 29.8.2022 29.8.2022 29.8.2022 Kérjük, válasszon változatot
Kód: 6474/10L2 6474/1L2 6474/502 6474/5L2 Kérjük, válasszon változatot
Ft38 356 Ft5 442 Ft2 961 Ft2 961-tól –1 % –2 % –3 % - akár: –3 % Ft37 796 Ft5 341 Ft2 876 Ft21 142 Ft2 876-tól
BioBizz Bio-Bloom
BioBizz Bio-Bloom (BioBizz Bio-Bloom 10l)
Ft38 356 Ft5 442 Ft2 961 Ft2 961-tól –1 % –2 % –3 % - akár: –3 %

Mi az a Bio · Bloom?

Remélve, hogy olyan virágzó virágokat hoznak létre, amelyek finom gyümölcsökhöz vezetnek? Akkor erre a 100% -ban szerves, teljes folyékony műtrágyára van szüksége, amire a neve is utal. A nitrogén, a foszfor és a kálium optimális keverékét, valamint enzimeket és aminosavakat tartalmaz - mindez tökéletes összhangban működik a szubsztráttal. Növényi eredetű nyomelemeket és hormonokat is hozzáadtak az erős szárú és erőteljes virágos növény létrehozásához.

A tápanyagok a Bio · Bloom-ban

A kálium és a foszfor elősegíti az izzók, kelyhek és szirmok kialakulását és növekedését. A kálium különösen a növény természetes ritmusával működik egész nap és éjjel, ami elősegíti a virágzási folyamat elindulását.

Hogyan kell használni?

A Bio · Bloom egy önállóan működő műtrágya, amelyet a virágzástól a betakarításig lehet felhasználni.

A Biobizz literenként kb. 2-4 ml Bio · Bloom terméket ajánl. Az egyes időszakokra vonatkozó konkrét adagokat megtalálhatja a hivatalos tápanyag-menetrendben.

  Cloud_download_font_awesome.svg 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Biobiz Növényi tápanyagok
Stages of growth: Fertilizers for flower
Supplements for Plants: Phosphorus (P), Potassium (K), Nitrogen (N)
Type of fertilizer: Fluid
Type of light spectrum: Only Flower
Use: Basic Nutrients

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés